2008. február 4. - Hétfő

2008.02.04. 23:14 | clark.kent | Szólj hozzá!

Ha egészen őszinte akarok lenni - és miért ne akarnék a vadonat új blogom legelső bejegyzésénél az lenni? - akkor egy vallomással kell kezdenem: egész egyszerűen én vagyok a világ legpocsékabb naplóírója. Nem viccelek. Meg nem is dicsekszem, de attól még így van. Nem mintha nem történne velem semmi érdekes, csak valahogy sosem sikerül huzamosabb ideig naplót vezetnem...

Felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mit keresek én itt? Na, ez egy jó kérdés. Fogalmam sincs... csak bizgatja a fantáziámat ez a naplóírás-dolog. Szóval megpróbálom.
Persze abban sem lehetek biztos, hogy valaki egyáltalán elolvassa-e a blogom, de végülis ez mindegy is. Nem a nagyközönségnek szánom, és nem is a saját személyes jövőbeli énemnek. Még csak rendszeres és - valószínűleg sajnos - túl érdekfeszítő sem leszek. Egyszerűen csak írkálni fogok a magam örömére, aztán vagy beleolvasgat valaki, vagy nem. No de bevezetőnek szerintem ennyi bőven elég is.

Már csak egy esetlegesen - de merőben jogosan - felmerülő kérdésre szeretnék elöljáróban válaszolni. Nevezetesen, hogy miért pont "Clark Kent"? A válasz egyszerű: csípem Superman búráját. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://clark-kent.blog.hu/api/trackback/id/tr35325690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása